28 Mart 2012 Çarşamba

bir oje sevdası

Öyle makyaj yapmaya bayılan biri değilimdir bazen sabah derse geç kalmayı bile göze alıp makyajsız dışarı çıkmayan arkadaşlarım sizleri de çook seviyorum ama bunu ben bir türlü başaramadım.Burcumun bütün özelliklerini taşıyorum da şu  süs püs merakını almamışım ne yapayım...

ama bilenler billir kırmızı oje tutkumu kırmızının her tonuda sıralanmıştır aynanın önüne:)
peki bir oje ne kadar değişiklik yapılabilir yada havalı olsun diye söylüyorum bir oje de nasıl bir inavasyon yapılır???

Bir ara fosforlu renkler pek bir  modaydı 5 yüz metre öteden  farkedilirdi (gece trafinde yayalar için çok fonksiyonel olduğu söylenebilir ama çok şık durduğunu söyleyemiyeceğim)

Sonra  bir arada insanlar  az önce çömlek tezgahından kalkmış edasıyla tırnaklarında çamur kalıntılarıyla  gezdiler onu  da sevmedim:((
Bu güne kadar hiç kullanmadığı bir marka şimdilerde vazgeçilmezim haline geldi Golden Rose Magnetic Oje'nin Star Effect Serisi..

Tırnaklara yıldız efekti veren sahane bir oje

Golden Rose tarafından Türkiye'de ilk kez üretilen Magnetic Oje, şimdi de "star efekti"yle tırnaklarda "nail art" akımını farklı boyutlara taşımayı başardı.

Ayrıca Golden Rose Magnetic Oje Star Effect'i uygulamak da öyle çok zorda değil.Ojeyi tek kat uyguladıktan sonra, kurumasını beklemeden, kutunun içinden çıkacak magneti, etiketi düz olacak şekilde tırnağınıza değdirmeden yaklaşık 4–5 tutmanız yeterli olcak bu sayede magnetik çekim tırnağınızda, muhteşem bir yıldızın belirmesini sağlayacak. Magnet ne kadar yakın tutulursa, desen de tırnakta o kadar keskin hatlara kavuşuyor. Magnete oje bulaşsa bile özel formül bozulmuyor, bulaşan ojeyi oje çıkarıcı ile temizleyerek kullanmaya devam edilebiliyorsunuz.

Vizon, mavi, yeşil, gül kurusu, gri gibi sezon odası 12 renkten oluşan Golden Rose Magnetic Oje Star Effect Serisi, iddialı tırnaklarla güzelliğini tamamlamak isteyeten hanımların hizmetinde. Sedefli özelliğinin yanı sıra yıldız şekliyle de yeni bir akım yaratan Golden Rose Magnetic Oje Star Effect Serisi ile tırnaklarda son yılların tablo modası ön plana çıkacak gibi duruyor

Merak edenler içinde tüm parfümerilerde ve Golden Rose Kiosk ve Shop'larından satın alabileceğiniz Golden Rose Magnetic Oje'nin fiyatı sadece  6,90 TL.

şiddetle tavsiye ediyorummmm:)))  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder