16 Kasım 2011 Çarşamba

sınav sendromu

biliyorum hepiniz şu an da  uykusuz  yorgun  ve bir o kadar da  bitkinsiniz...

sınav zamanlarında  bir boşvermişlik içinde ''ne de olsa vize canım abartmanın anlamı yok'' deyip ;bazense kendinize söz verirsiniz ''vizelere geç kaldım ya artık   finallere böyle yapmam...derslerin hepsine girer,notları düzgün tutarım.. '' diye.öğrenclik psikolojisi işte sınav akşamı olmadan ders çalışılmaz yoklama alınmayacaksa asla derse gidilmez ve her zaman gün içinde derslerimizden  daha çok önemsediğimiz bir çok şeyle karşılaşırız..

şimdiler de ise bir panik halinde'' aman bu konuda vardı''  ''hoca şu konuyu da islemiş'' ''bu soru kesin çıkar''' şeklinde onlarcası var aklımız da..  

hepimiz sınava daha var sonra çalışırım.bugün çok yoruldum yarın çalışırım  aman canım önceden sınava mı çalışılırmış akşama çalısırım deyip sınav akşamı da uykumuz gelir  ve erkenden de yatarız.. siz hiç anlamadan da  zaten sınav saati geliverir...
çoğumuzda olan şeyler bunlar sınav zamanlarında gerçekten kendimizi çaresiz hissediyoruz..halbuki bugünün zor işleri dünün yapılmamış küçük işleridir..bu sözü çok severim siz ne dersiniz???

*sınvlarınızda hepinize başarılar dilerimmm.:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder