10 Şubat 2013 Pazar

2013 IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı



IEEE Türkiye ailesi olarak 4-8 Şubat tarihleri arasında Ege'nin incisi İzmir'deydik.

Öncelikle kurultayın ev sahibi olan Ege Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu'na göstermiş oldukları misafirperverlikleri ve güler yüzlülükleri için şahsım ve Anadolu IEEE ailesi olarak çok teşekkür ederim.

Böylesine zor ve bir o kadarda stresli bir organizasyonu başarıyla geride bıraktıkları için emeği geçen herkese tek tek teşekkür eder, bundan sonraki dönemlerde onlara daha nice başarılı organizasyonlar düzenlemelerini temenni ederim.

Böylesine büyük bir ailenin üyesi olmak, aynı duyguları paylaşan ülkenin farklı şehirlerinden, üniversitelerinden  gelen IEEE üyeleriyle aynı duyguları hissedebilmek, aynı dili konuşabiliyor olmak gerçekten de heyecan vericiydi. Şu da bir gerçektir ki beraber geçirilen dört günde elde edilen dostlukların arkadaşlıkların devamının geleceği.

Bir işletmeci olarak IEEE ailesinin bir üyesi olmaktan son derece mutluyum, ve bu dünyayı çok seviyorum.

Her ne kadar bilet bulamayıp kurultaydan bir gün önce ayrılmak zorunda kalmış olsam da her şey çok güzel ve eğlenceliydi.

Öyleyse bu heyecanı tekrar yaşayabilmek  için Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde ve İstanbul Aydın Üniversitesi'nde düzenlenecek olan Kongre ve Kurultay'da  görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder