22 Aralık 2012 Cumartesi

Type n Walk

Yoğun iş temposu ve ya günlük koşuşturma içinde durup nefes almaya vaktimizin bile olmadığı zamanlarda birde gelen bir maili ya da mesajı yanıtlamak her geçen gün kalabalıklaşan şehirlerimizde imkansız hale gelmekte... Akan insan selinin  ortasında bir  de yolda telefonunuzla ilgilenmek ne mümkün :( Çarpıp rahatsız ettiğiniz insanlar yetmezmiş gibi bir de  size laf söyleyenler var ki onları sormayın gitsin. Sosyal medya bağımlılığımızı buraya hiç eklemiyorum bile o telefonlara bağlanıp kalmamızın da nedeni o değil mi zaten. Yolda yürürken aman tweetleri yanıtlayım, yok efendim fotoğrafımı beğenene teşekkür edeyim derken ya bir yerlere takılıp düşüyoruz ya da etrafımızdaki insanlara zarar veriyoruz:(
Tam da bu konu üzerine çıkan bir uygulama sayesinde artık yolda yürürken mail ve  mesajlarımıza cevap verebileceğiz, rahatlıkla aradığımız müziği listemizde bulabileceğiz..
Henüz sadece İOS versiyonu bulunan uygulamada kamera yardımıyla önünüzü görebilmenizi sağlarken , yürürken kendinizi tehlikeye atmadan direkt ekran üzerinden mesaj yazabilmenizi sağlıyor.
.

 Type n Walk ile uygulaması ile uygulamadan  çıkmadan SMS, e-posta ve tweet oluşturup gönderebiliyorsunuz. Sadece iOS versiyonu bulunmakla beraber  uygulamayı 1.79 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz.

Bir Samsung kullanıcı olarak çok yakın bir zamanda bu uygulamayı andorid markette görmeyi umut ediyorum :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder